Tájékoztató a 2015/16. tanév hittanoktatási létszámjelentéséről

2015. augusztus 31., hétfő

A Zsinati Oktatásügyi Iroda közzétette az önkormányzati óvodákban, állami és magánintézményekben folyó fakultatív, valamint az egyházi intézményi hittanoktatás létszámjelentéséhez szükséges adatlapokat.

A megelőző három esztendőhöz hasonlóan idén sem készül el a hittancsoportok létszámjelentő adatlapja nyomtatott formában. Az egyházközségek a www.reformatus.hu internetes oldalról tölthetik le Word és PDF formátumban az adatlapot (cikkünk mellett jobbra a kapcsolódó letöltések között). Tisztelettel kérjük, hogy a létszámok és csoportok egyházmegyei összesítését – a Word és PDF formátumban letölthető adatlapokon – 2015. szeptember 30-ig (vagy az egyházmegyék ill. az egyházkerületek által meghatározott korábbi időpontig) szíveskedjenek eljuttatni az illetékes esperesi hivatal címére.

Az állami általános iskolák 4. és 8. évfolyamos csoportjai mellett minden nemzetiségi önkormányzati, magán és egyházi általános iskola 1-8. évfolyamos csoportjáról, valamint – fenntartótól függetlenül – minden 9-12. évfolyamos középiskolai, óvodai és gyülekezeti hittancsoportról ki kell tölteni az adatlapot. Az egyházi köznevelési intézmények hittancsoportjait is tehát egységesen az egyházmegyei adatok között szükségesszerepeltetni. A református köznevelési intézmények hittancsoportjait az iskola hosszúpecsétjével, körbélyegzőjével és az igazgató (óvodavezető) aláírásával hitelesített adatlapokon lehet bejelenteni az esperesi hivatalok számára.

Budapest, 2015. augusztus 31.

Zsinati Oktatási Iroda

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió