Hittan: tájékoztató és adatlap a február 1-jei változásjelentéshez

2015. január 20., kedd

Tájékoztató a 2014/15. tanévben az állami iskolák 1-2. és 5-6., valamint az állami hatévfolyamos gimnáziumok 7-8. évfolyamán bevezetett erkölcstan helyett választható hit- és erkölcstan létszámának, illetve csoportszámának változásjelentéséhez készített adatlapról.

A hittanoktatási támogatás igénylésének, folyósításának és elszámolásának rendjéről szóló ZST-137/2011.12.07. határozattal elfogadott szabályrendelet 13. § (2) bekezdése alapján a Zsinati Oktatási Iroda közzéteszi „Adatlap a február 1-jei tényadatokról a kötelezően választható református hit és erkölcstan szervezéséhez (az állami iskolák 1-8. évfolyamán)" c. nyomtatványt. Ezen adatszolgáltatás alapján kerül sor a hittanoktatók 2014/2015. tanév II. félévi csoportlétszámának felülvizsgálatára a közvetlen és közvetett kifizetés terén.

A cikk oldalsó hasábjából elérhető a részletes tájékoztató, illetve a változásjelentő adatlap is (word és pdf formátumban egyaránt).

MRE Zsinati Oktatási Iroda

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.