Megjelent a reForrás reformációs száma

2015. október 26., hétfő

„Mindenki együtt" címmel olvashatják a Tiszáninneni Egyházkerület magazinja reformációs számának meditációját Pethő Dénes igrici lelkipásztortól.

A lap folytatja református identitásunk keresésére és újrafelfedezésére indított új sorozatát, amiben Nagy Károly Zsolt református teológus, antropológus gondolatai kalauzolnak bennünket. Az Élő Teológia rovatban folytatódik az Apostoli Hitvallás sorainak magyarázata, amiben Füsti-Molnár Szilveszter, a Sárospataki Teológia rektora segít az Olvasóknak.

Bántva hagyott gyermekek címmel írt a neveléssel foglalkozó rovatba Kovács Ágnes, a Tiszáninneni Pedagógiai Szakszolgálat vezetője, Dányi Zoltán lelkigondozó-lelkipásztor pedig arról ír a ReForrásban, hogy mi a temetőjárás jelentősége a gyászfolyamatban. A menekültkérdésről ezúttal egy jogász, egy segélyszervezet munkatársa és egy gyakorló lelkipásztor osztja meg gondolatait.

A lapból a gyülekezeti, egyházmegyei és intézményi beszámolók ezúttal sem maradhattak ki. A ReForrást a tiszántúli lelkipásztori hivatalokban, intézményekben és a szerkesztőségben (3525 Miskolc, Kossuth u. 17., srlszerk@gmail.com) kereshetik.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.