Leégett táborért indított gyűjtést a Magyar Református Szeretetszolgálat

2016. október 05., szerda

A kárpátaljai Gyermek-Evangelizációs Közösség által működtetett Bereg Campben található épület 280 négyzetméteres tetőszerkezete és a 100 férőhelyes tetőtér teljesen leégett.

A kárpátaljai Kígyóstól nem messze található Muzsalyi-hegyen tűz ütött ki október 1-jén a Keresztény Táborban, a Bereg Campben. A tűz idején is táborozott ott egy csoport, őket sikeresen kimentették a Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltóság tagjai, azonban az épületet nem sikerült megmenteni, a 280 négyzetméteres tetőszerkezet és a 100 férőhelyes tetőtér teljesen leégett. A tábor újjáépítésére és berendezésére adománygyűjtést indított a Magyar Református Szeretetszolgálat.

Ágyakra, matracokra, ágyneműre, tartós élelmiszerre és pénzadományra van szükség ahhoz, hogy a Gyermek-Evangelizációs Közösség által működtetett épület ismét funkciójának megfelelően működhessen. Tárgyi eszközöket, felajánlásokat a Szeretetszolgálat budapesti és debreceni raktárában fogadnak, illetve a 1358-as adományvonal hívásával 250 forinttal támogathatják a gyűjtést, vagy utalással a Szeretetszolgálat 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámára „Keresztény Tábor" megjegyzéssel. Online adományozásra a www.jobbadni.hu oldalon van lehetőség.

reformatus.hu, fotó: Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltóság

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió