A Csillagpont kreatív csapata pályázatot hirdet

Hogyan látod az érintéseket? A Csillagpont kreatív csapata pályázatot hirdet református videósoknak, filmeseknek, grafikusoknak.

Filmeseknek, videósoknak

Hogyan látod az érintéseket? A Csillagpont kreatív csapata pályázatot hirdet református videósoknak, filmeseknek. A pályázatra olyan mozgalmas, fiatalos, humoros, igényes kivitelezésű, 35-45 másodperces spotokat várunk, amelyek a találkozó témáját segítenek jobban, esetleg más szemszögből megvilágítani.

A pályázatra maximum 3 pályaművel jelentkezhetnek egyének és közösségek. A pályaművek youtube- linkjét várjuk a csillagpont@zsinatiiroda.hu email címre.

A linkek beérkezési határideje 2011. április 20. A pályázókat kérjük, hogy pályázatukban teljes nevüket és telefonszámukat is tüntessék fel.

Grafikusoknak

Szerinted többet is ki lehetett volna hozni a Csillagpont-plakátból? Mutasd meg, mire gondoltál! Várjuk a vállalkozó szellemű, református alkotók plakátjait a következő témában: Érintések – a lényedre tapint.

Egy pályázó maximum 3 művel pályázhat. A pályaműveket A/2-es méretre alkalmazva, pdf formátumban várjuk a csillagpont@zsinatiiroda.hu email címre.

Beküldési határidő: 2011. április 20. A pályázókat kérjük, hogy pályázatukban teljes nevüket és telefonszámukat is tüntessék fel.

Bővebb információ: hamarosan a Csillagpont facebook oldalán és a nemsokára induló új honlapon.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió