Egy doboznyi szeretet

2017. november 10., péntek

A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) egyszerű, tetszetős, környezetbarát doboz segítségével gyűjt a nehéz körülmények között élő, nélkülöző családok, betegek, gyermekek és idősek számára tartós élelmiszert, tisztítószereket.

A dobozban benne van az Ön szeretete, hiszen adományával egy családot segít, ahol kisgyermekek, idősek vagy betegek vannak. A Szeretetszolgálat munkatársai hálásan továbbítják az Ön segítségét azok felé, akik már lemondtak minden támogatásról.

A Szeretetdobozt elsősorban tartós élelmiszerrel lehet feltölteni, mint amilyen a cukor, olaj, konzerv, liszt, kakaó, tea, fűszerek, édesség. Továbbá örömmel fogadnak tisztálkodási- és tisztítószereket is: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

A szervezet az egész Kárpát-medencében évente több ezer rászoruló részére juttat el támogatóik segítségével élelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket. „Egy doboznyi szeretet" reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette.

Csatlakozzon Ön is a Református Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, töltsön meg gyülekezetével, családjával egy – vagy akár több – dobozt, majd juttassa el a Szeretetszolgálat irodáiba és időszakos gyűjtőpontjaira.

Kiemelt időszak az ünnepek előtt: 2017. december 15-ig.

További információk a 06/1 273 0449-es telefonszámon.

Forrás: jobbadni.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió