Véradás a Károlin!

2016. február 11., csütörtök, Budapest

„Támogassuk a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat munkáját, emellett segítsük Egyetemünket, hogy minél előkelőbb helyen végezzen a versenyben!” – ezzel a felhívással buzdítják a károlis hallgatókat, hogy minél többen adjanak vért február 11-én.

Egyetlen véradással 3 élet menthető meg.

A X. Országos Felsőoktatási Véradóverseny (OFV) keretein belül a Magyar Vöröskereszt véradást szervez a Károli Gáspár Református Egyetemen. 

A nemes megmérettetésre minden évben közel 40 felsőoktatási intézmény nevez, kategóriánként az az intézmény nyer, aki a nappalis hallgatói létszámához képest a legtöbb nappalis hallgatót mozgósítja véradásra.

Időpont: 2016. február 11. (csütörtök) 10-14 óra

Helyszín: 1146 Budapest, Dózsa György út 25-27.

Véradó lehet mindenki, aki:

• egészségesnek érzi magát,

• elmúlt 18 éves, de még nincs 65 éves,

• testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot,

• a tetoválás és a testékszer nem akadály, ha eltelt fél év, mióta elkészültek.

• az adatfelvételhez lakcímkártya, a személyi igazolvány és a TAJ-szám feltétlenül szükséges (ez lehet a TAJ kártya, a TAJ számot tartalmazó irat, lelet, illetve a véradó általi bemondás is).

További információ:

http://www.veradas.hu/veradoverseny

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.