Fejlődj az MRSZ önkénteseként!

2018. május 17., csütörtök

Új, féléves önkéntes programra várja a fiatalokat a Magyar Református Szeretetszolgálat. Az EFOP 1.3.8-17 számú pályázatban a 18 év feletti, de 22. életévüket még be nem töltött ifjak vehetnek részt havi 80 órában.

A szervezet a projekt résztvevőinek lehetőséget biztosít jogosítvány megszerzésére, nyelvi kurzusok és további képzések elvégzésére. Emellett a Szeretetszolgálat szükség esetén állja az egészségbiztosítás költségeit, és egyszeri pénzjutalomat nyújt, amely fedezi a jogosítvány vizsgadíjait. 

Kik jelentkezhetnek?

- 18-22 év közötti fiatalok, akik a 22. életévüket még nem töltik be a félév megkezdésekor

- középfokú végzettséggel rendelkezők (nem kötelező az érettségi)

- nem állnak tanulói jogviszonyban vagy passzív félévüket töltik a felsőoktatásban

- Debrecenben, Ózdon, Vásárosnaményban vagy a környékükön élnek

- vállalják, hogy havi 80 órában önkéntes munkát végeznek 6 hónapon keresztül

Az önkéntesek egy ötnapos felkészítő tréningen vesznek részt, amit a féléves projektidőszak követ, amelyben a Szeretetszolgálat különféle tevékenységeibe kapcsolódhatnak be: gyerekfoglalkozásokba, nyári táboroztatásba, adománygyűjtésbe- válogatásba- és osztásba, illetve szociális intzémények programszervezésébe, egészségügyi intézmények látogatásába.

Jelentkezni vagy érdeklődni az alábbi linken lehet. 

Elérhetőségek:
Vad Lilla
+36 30 678-7355
vad.lilla@jobbadni.hu 

További információk itt

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.