Gyermekpszichiátert keres a KIMM

2018. augusztus 23., csütörtök

A Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió gyermekpszichiáter szakorvos, szakorvosjelölt vagy pályakezdő kollégát keres serdülő drogterápiás otthonban való munkavégzésre.

Munkakör:gyermekpszichiátriai feladatok ellátása a ráckeresztúri drogterápiás otthon tinirészlegén (10-18 éves korcsoport). A fiatalok testi és lelki állapotának figyelemmel kísérése, gyógyítása, támogatása, egészségügyi és adminisztrációs feladatok végzése.

Közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű, vagy szerződéses, vagy számlás

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, vagy részmunkaidő, vagy vállalkozói jogviszony

Munkavégzés helye: Ráckeresztúr (Fejér megye) – Budapesttől 35 km

Pályázati feltételek: egyetem, általános orvosi diploma, gyermekpszichiátriai szakorvosi végzettség vagy szakorvosjelölti státusz.

Pályakezdőket is várnak, akik a Bethesda Gyermekkórház gyermekpszichiátriai központi rezidensi státuszában kezdik meg posztgraduális képzésüket.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Fényképes szakmai önéletrajz. Képzettségeket igazoló dokumentumok másolata. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (pozitív elbírálás esetén). Nyilatkozat arról, hogy a pályázatot harmadik személy is megismerheti, hozzájárul a teljes pályázati anyagának sokszorosításához, továbbításához, valamint személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez. Motivációs levél.

Munkakör betölthetőségének időpontja: a pályázat elbírálását követően azonnal.

A pályázatot postai úton a MRE KIMM Drogterápiás Otthonba várják (2465 Ráckeresztúr, Dózsa u. 4.), vagy elektronikus úton eszter@kimm.hu e-mail címre.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.