Régió-ifi találkozó Bősön

2010. május 04., kedd

altA Fiatal Reformátusok Szövetsége május 9-én, Bősön tartja következő régió-ifi találkozóját.

 

A 15 órakor a Csemadok teremben kezdődő alkalom témája az Istennek odaszánt élet. A témáról bővebben Kádár László bibliatanár tart előadást, akit a tóalmási székhelyű Wol Élet Szava Magyarország Alapítvány munkatársai is elkísérnek.


A találkozó mottója: "Kérlek azért titeket atyámfiai az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent és Istennek kedves áldozatul, mint a ti okos tiszteleteteket. És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata." (Róm 12,1-2)

Az Élet Szava szolgálat Magyarországon hivatalosan 1989-ben kezdődött, de nemzetközi Élet Szava (Word of Life International) magyarországi jelenléte ennél korábbra nyúlik vissza. Munkatársai egy változatos, több nemzetiségű csapatot alkotnak, melynek közös célja a magyar emberek felé végzett evangelizálás és tanítványok nevelése.

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.