"Gazdálkodj okosan!" – a Firesz Dunamenti Területi Egységének téli tábora

2010. január 20., szerda

altGazdálkodj okosan! Ezzel a témával kivánja megszólitani az érdeklődőket a Fiatal Reformátusok Szövetsége Dunamenti Területi Egysége a január 29-e és február 1-e között megszervezendő téli tábor ideje alatt.

Az ifjúsági hétvégére a Jókai Betlehem missziós központban kerül sor, ahol arra a kérdésre kaphatnak választ a résztvevők, hogy hogyan lehet sárfárkodni az idővel, a pénzzel, a lelki ajándékokkal és a testtel.

Az érdeklődők január 25-ig jelentkezhetnek a következő e-mail cimen: dunamente@firesz.sk. Részvételi dij 33 euró, Firesz-tagoknak 29,90 euró, Firesz-tagos testvéreknek 27,70 euró.

A téli ifjúsági tábor első programponjta január 29-én, pénteken 17.00 órakor kezdődik ismerkedéssel, énekléssel, elcsendesedéssel, majd Varga László lakszakállasi lelkipásztor előadásában a "Mit jelent gazdálkodni, azaz sáfárkodni?" kérdésre próbál választ adni. Szombaton a Császár testvérek az idővel való gazdálkodás, Dobai Júlia pedig a pénzzel és a vagyonnal való gazdálkodás témáját hozza közelebb a fiatalok számára. Vasárnap Esztergályos István grafikus a lelki ajándékokról, hétfőn pedig Gyurcsis Júlia a testtel való gazdálkodásról mondják el meglátásukat. A tábor ideje alatt filmvetités, csoportos beszélgetés és imaközösség is várja a fiatalokat.

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.