Munkatársi tréning Jókán

2010. március 04., csütörtök

altA Firesz Dunamenti Területi Egysége szervezésében munkatársak és imaszolgálatosok tréningjére kerül sor március 12. és 14. között Jókán a Betlehem Missziós Központban.

A pénteken délután négy órakor kezdődő alkalmon vendégtrénerként Mármarosi András és az amerikai származású Brad Baker, a magyarországi Barnabás csoport egyik megalapítója vesz részt.

A hétvége elsősorban csapatépítő jellegű, ahol – egymást megbecsülve – értékelik a résztvevők a bennük lévő ajándékokat, felkutatják a rejtett adottságokat, hogy azokat a szolgálat során használni tudják. A tréning során azzal is foglalkoznak majd, hogy mi van akkor, ha mindezt az Úrra nézve, és mi van akkor, ha mindezt csupán önmagukra nézve teszik.

A Jókán megtartandó hétvégén szó lesz arról is, hogy a havi találkozók és nyári táborok idejére ki milyen feladatot tudna magára vállalni. A szervezők nem csak a Firesz-tagokat, de másokat is szívesen várnak erre az alkalomra.

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.