Csütörtökön még megvásárolható az ajánlati csomag Szárszóra

2011. december 12., hétfő

A Zsinat döntésének értelmében külső üzemeltetőt keresnek a balatonszárszói SDG-telep jövőbeni működtetésére.

A Zsinat novemberben döntött arról, hogy nem veszi vissza egyházi kezelésbe a balatonszárszói SDG Konferenciatelepet. Egyházunk gazdasági ügyekben illetékes legmagasabb rangú testülete, a Zsinati Tanács pedig december 7-i ülésén határozott arról, hogy kiírja a pályázatot az ingatlanra. Az ajánlattételi felhívást a Zsinat által erre a feladatra megválasztott testület alakította ki.

„A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége a Balatonszárszó, Csárda u. 39-41. (1075/4 hrsz.) alatti konferencia központot nyilvános ajánlatkérési eljárás keretében történő bérbeadásra hirdette meg. Az ingatlanhoz tartozó telek területe összesen 19.968 m2, a telken egy konferencia épület és négy szálloda épület helyezkedik el” – olvasható a hétfőn, december 12-én megjelent felhívás elején. A pályázat kiírása kitér arra is, hogy a bérbeadásra kerülő ingatlan vissza nem térítendő pályázati támogatással épült, ezért a bérlet időtartamára kötelező konferenciaközpontként történő üzemeltetése. Ezen profilkötöttség miatt a létesítményeket kizárólag konferencia, szálloda, étterem, és ezekhez kapcsolódó egyéb turisztikai célú (oktatás, sport, rendezvények lebonyolítása, nyári táborok, találkozók etc.) funkciók figyelembe vételével hasznosíthatja a bérlő.

A kiírás szerint a bérleti időtartam minimum 5, legfeljebb 10 év, az igényelt bérleti díj pedig 1 000 000 Ft + áfa/év.

Az SDG-telep pályázati határidő előtti helyszíni bejárása, konzultáció 2012. január 6-án, pénteken 11 órától lesz.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2012. január 23. hétfő délelőtt 10 óra, helye: Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala, 1146 Budapest, Abonyi u. 21.

A részletes ajánlati dokumentáció megvásárolható a Zsinati Hivatal Elnökségi Titkárságán (1146 Budapest, Abonyi u. 21.), 2012. január 5-ig munkanapokon 10 órától 14 óráig. Az egységcsomag díja 60.000 Ft + ÁFA. Hiánypótlási határidő: 2012. január 31. kedd (csak okiratok vonatkozásában).

A teljes ajánlattételi felhívás innen letölthető.

Reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.