Lelkészt keres a hencidai gyülekezet

2018. november 20., kedd

A Bihari Református Egyházmegye esperese a Magyarországi Református Egyház többször módosított 2013. évi I. törvény 61. § (1) alapján, a Hencidai Református Egyházközség presbitériuma határozatának megfelelően pályázatot ír ki a Hencidai Református Egyházközség nyugdíjazás miatt megüresedett lelkipásztori állásának betöltésére.

A pályázatnak tartalmaznia kell a részletes önéletrajzot, motivációs levelet, misszói tervet a gyülekezet építésére vonatkozóan, valamint azokat az okiratokat, melyeket a 2013. évi törvény 56. §-a (7-9) előír. A lelkész kötelességeit és jogait a hivatkozott törvény VII. és VIII. fejezete tartalmazza.

A megválasztott lelkipásztort megilleti a Hencidai Református Egyházközség díjlevelében megállapított, havi bruttó 100.000-Ft készpénzjavadalom, helyben szokásos stóla és hitoktatói óradíj a megtartott óráknak megfelelően, valamint összkomfortos parókia teljes rezsiköltséggel (fűtés, világítás, víz, telefon, internet). A gyülekezet a hivatalos kiküldetésekhez útiköltség térítést biztosít.

A pályázatot a Bihari Református Egyházmegye Esperesi Hivatala címére (4110 Biharkeresztes, Damjanich u. 3.) kell ajánlott küldeményként benyújtani, 2019. január 15-i érkezési határidővel. A pályázattal kapcsolatos minden információ csak a Bihari Református Egyházmegye Esperesi Hivatalán keresztül (bihari.em@reformatus.hu, 54/430 040, 30/638 5689) kérhető.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.