Megjelent a Karakter

2013. január 08., kedd

A dunamelléki Parókia Sajtószolgálat célja, hogy „tovább mesélje az evangéliumot az interneten", s most már nyomtatásban is.

A lélek katonája, a senki földje Budapesten, függő fiatalok gyógyulnak, Kontrasztkiállítás, Lélekvándor... Az év végén jelentek meg Karakter címmel a Parókia összegyűjtött, válogatott írásai, „az elmúlt egy esztendő munkájának esszenciája".

A szerzők saját bevallásuk szerint a magazinban azt igyekeztek megmutatni, „hogy milyen sokféle módon hathatnak a hívő emberek a világra, legyen szó akár épülő közösségekről, missziói gyülekezetekről, bizonyságtételről, emberi és szakmai helytállásról, kapcsolatokról, segítségnyújtásról, nehézségről vagy ünnepről."

A színes, nyolcvannégy oldalas, ingyenes kiadványt keressék a dunamelléki református gyülekezetekben vagy lapozzák át az interneten!

Forrás: Parokia.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.