Legeslegszebb betlehemes – Barbara Robinson

2010. december 23., csütörtök

A Herdman gyerekeket mindenki ismeri a környéken, mint a rossz pénzt. A hat vásott és elhanyagolt kölyök első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit, és ezt senki sem tudja megakadályozni. Barbara Robinson könyvében az olvasó számára is mélyebb tartalmat nyer a jól ismert betlehemi történet.

altA Herdman gyerekeket mindenki ismeri a környéken, mint a rossz pénzt. A hat vásott és elhanyagolt kölyök első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit, és ezt senki sem tudja megakadályozni. Egyikük sem hallotta még a karácsonyi történetet. A játék próbái és az előadás számos bonyodalmat, kalandot és meglepetést tartogat mindenkinek. Az olvasó számára is mélyebb tartalmat nyer a jól ismert betlehemi történet. „Minden idők legjobb karácsonyi könyve” - írta a Publishers Weekly. A legeslegszebb betlehemesből film és színdarab is készült.

 

A szerzőről:
Barbara Robinson (1927- ) nyugdíjas tanárnő, két gyereke és két unokája van, férjével Pennsylvaniában él. A gyerek- és iskolai közösségekben játszódó, humoros könyvei nagy népszerűségnek örvendenek az Egyesült Államokban.

„ A hat vásott és elhanyagolt kölyök első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit, és ezt senki sem tudja megakadályozni.”

www.harmat.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió