Két jelentkező a szárszói SDG-telep üzemeltetésére

2012. január 23., hétfő

Hétfőn bontották fel a konferenciatelep üzemeltetésére kiírt pályázatra érkezett ajánlatokat.

2011. december 12-én pályázati kiírást tett közzé a Magyar Református Egyház Zsinatának Elnöksége, amelyben külső üzemeltetőt keresett a balatonszárszói SDG Konferenciaközpont jövőbeni működtetésére minimum öt, maximum tíz éves időtartamra. A pályázatok beérkezésének határideje 2012. január 23. 10 óra volt. Ekkor nyitották ki a felhívásra beérkezett ajánlatokat az MRE Zsinati Székházának tanácstermében.

A határidő lejártáig két sértetlen, zárt csomagolású ajánlat érkezett. A borítékokat az összes érdekelt jelenlétében bontották fel. Az eljáráson részt vettek a Zsinati Tanács által megválasztott bizottság tagjai: Bellai Zoltán, Bertalan János, Dr. Baráth István, Molnár János, Simonfi Sándor, továbbá a pályázók képviselői valamint a Zsinati Hivatal Pénzügyi és Jogi osztályának vezetői.

Az ajánlattételi eljárás lebonyolítására létrehozott bizottság megállapította, hogy az egyik beérkezett anyagból hiányzik egy ajánlati lap, valamint a pályázó a bánatpénzt nem fizette be. Az ajánlattevők jelenlévő képviselői a tényrögzítést tudomásul vették, kérdésük, észrevételük az ajánlatbontási eljárással kapcsolatban nem volt.

A kiírás szerint a hiánypótlási határidő január 31. A továbbiakban az elbírálás eredményéről a pályázók írásos értesítést kapnak és a Bizottság a februárban ülésező Gazdasági Bizottság, majd az Elnökségi Tanács, majd legvégül a február Zsinati Tanács ülése elé tárja a bírálat eredményét.

Reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.