Újra Konfi + konferencia

2014. május 14., szerda

„Hogyan szólítsuk meg a fiatal felnőtteket, azaz a 18-30 éves korosztályt? Ha szolgálatod során Te is foglalkozol a fiatal felnőtt korosztállyal, akkor itt a helyed!" – ígérik a Konfi + szervezői.

A Konfi + konferenciát ebben az évben, 2014. augusztus 24-27. között Balatonszárszón szervezi meg a Magyarországi Református Egyház Zsinati Ifjúsági Irodája. A találkozó igei vezérfonala: „Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!" (Zsolt 90,12).

A találkozó 150 fős, 4 napos szakmai műhely, amelyben lehetőség nyílik az ifjúsági munka különböző modelljeinek megismerésére. A szervezők célja, hogy lelkipásztorok, ifjúsági vezetők és gyakorlati szakemberek segítségével olyan sikeres modelleket és jó gyakorlatokat mutassanak be, melyek alkalmazásával felkészültebben lehet közelíteni a fiatal felnőtt korosztályhoz. A konferencia célja a gyakorlati képzésen túl a Kárpát-medencei hálózatépítés és szakmaiműhely-formálás is.

A főelőadók – Dr. Komlósi Piroska, családterapeuta, a Károli Gáspár református Egyetem docense, Püski Dániel, debreceni egyetemi lelkész, tiszántúli ifjúsági referens és Lovas András, Budapest-gazdagréti vezető lelkipásztor, a Jövőkép Bizottság tagja – olyan elismert és gyakorlott szakemberek, akik a huszonévesek élethelyzetének, problémáinak szakavatott ismerői és maguk is évek óta szolgálnak ebben a korosztályban.

A részvétel előfeltétele a regisztráció és a konferencia díjának befizetése. Minél hamarabb jelentkezik valaki, annál kedvezményesebb áron vehet részt a konferencián. A kedvezményes jelentkezés határideje: 2014. június 1.

Bővebb infó és regisztráció a konfiplusz.reformatus.hu oldalon.

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.