Imádság a misszió alapja

2011. november 07., hétfő

A Károli Gáspár Református Egyetem Közép-és Kelet-Európai Missziói Tanulmányi Intézete szervezésében konzultációt tarnak az Imádság a misszió alapja címmel november 17-én. Azt alkalom meghívott vendége Arthur Thangiah indiai baptista lelkész, a mumbai-i keresztyén szervezetek hálózatának vezetője, számos nagyvárosi gyülekezet plántálója, emellett kiterjedt nagyvárosi misszió szolgálat vezetője.

A lelkész szolgálatának alapja nem az emberi teljesítmény, hanem az imádság. A nagyváros keresztyéneit, gyülekezeteit egy imahálóba szervezve küzdenek azért, hogy minél több ember megismerhesse Jézus Krisztus szeretetét. Korábban több ízben is járt Magyarországon, ennek során a KMTI-ben tartott konzultációkat nagyvárosi misszió, misszió a társadalom peremére szorultak között, valamint roma misszió témában. Mostani rövid látogatása lehetőséget biztosít számunkra, hogy reflektáljunk a saját imaéletünkön, az imádság szerepéről a szolgálatunkban, s egyúttal egymás hite által épüljünk.

Konzultáció időpontja: 2011. november 17-én, csütörtök 9.00 – 13.00 óráig

Konzultáció helyszíne:  KRE-KMTI Missziós Előadóterme, Budapest, IX. Kálvin tér 7., III. Em.

A Konzultáció házigazdái:
Dani Eszter rákoskeresztúri református lelkipásztor, Csuhai József roma misszióért felelős baptista lelkipásztor, Prof. Dr. Anne-Marie Kool KRE-KMTI Intézetvezető, Ruzsa-Nagy Zoltán református lelkipásztor

A konzultáción való részvétel díjmentes, a költségekhez adomány formájában hozzá lehet járulni. Tolmácsolást igény szerint a szervezők tudnak biztosítani.

Kérjük részvételi szándékát jelezze az alábbi telefonon (+361) 216-2054  vagy emailben: bartfai.ildiko@kre.hu

Jelentkezési határidő: november 14. hétfő

Jelentkezési lap letölthető innen

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.