I Love Taiwan Mission 2012

2012. február 16., csütörtök

A Taiwani Prestiberiánus Egyház szeretettel hívja a 16-35 év közötti keresztyén fiatalokat a 2012. június 27 és július 14 között megrendezésre kerülő „2012 I Love Taiwan Mission Camp” elnevezésű rendezvényére.

A jelentkezők helyi gyülekezetek nyári szolgálataiban segédkezhetnek. A szervezők szeretnék megosztani a világ minden tájáról érkező fiatalokkal Taiwan rejtett szépségeit, és lehetőséget adni számukra arra, hogy megtapasztalhassák Isten kegyelmét, gazdagságát, békéjét és szeretetét ezen a szigeten.

A rendezvényt a Taiwani Presbiteriánus Egyház Ifjúsági Missziós Bizottsága szervezi azzal a céllal, hogy a fiatalok ökumenikus környezetben szolgálatot vállaljanak a helyi közösségek, gyülekezetek életében, (például angol tanítás nyári táborokban), növekedjenek az Isten iránti elköteleződésben és az önismeretben, kapcsolatokat építsenek tengerentúli, taiwani fiatalokkal és gyülekezetekkel, előmozdítsák az ökumenikus törekvéseket a helyi közösségekben.

Az önkéntes helyi költségeinek egy részét (étkezés, szállás, baleset biztosítás) a Taiwani Presbiteriánus Egyház és a vendéglátó gyülekezet állja, ám a kiutazás (repülőjegy) és egyéb felmerülő költségeket (mosoda, telefon, biztosítás, helyi utazás, ..stb.) a jelentkezőnek kell finanszíroznia.

Jelentkezési határidő (a honlapon található regisztrációs lap kitöltésével): 2012. április. 30.

További információt a következő internetes oldalon: www.youth.pct.org.tw találnak.

Istent keresem

1Móz 31,22–54

„Jöjj hát, kössünk szövetséget egymással, az legyen a tanú köztünk!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink