Húsvéti istentiszteletek

2017. április 10., hétfő

Nagypénteken és húsvétvasárnap közvetít református istentiszteletet a közmédia.

Bogárdi Szabó István a dunamelléki egyházkerület püspöke, a Zsinat lelkészi elnöke nagypénteken 10 órától a budahegyvidéki egyházközségben szolgál. Ezt az alkalmat a közmédia Duna csatornáján is követhetik 11 órától.

Április 16-án, húsvétvasárnap református istentiszteletet hallhatnak a Kossuth rádióban. A szombathelyi gyülekezetben Jakab Bálint Mihály lelkipásztor hirdeti az igét.

Püspöki szolgálatok

Bogárdi Szabó István a dunamelléki egyházkerület püspöke húsvétvasárnap 8 órakor és 10 órakor a budahegyvidéki egyházközségben szolgál igehirdetéssel.

Steinbach József, a dunántúli egyházkerület püspöke húsvétvasárnap 9 órakor Balatonfűzfőn és 10.30-kor Balatonalmádiban szolgál.

Csomós József, a tiszáninneni egyházkerület püspöke húsvét vasárnapján Göncön szolgál a 10.30-kor kezdődő istentiszteleten.

Fekete Károly a tiszántúli egyházkerület püspöke április 13-án, nagycsütörtökön 18 órakor a debreceni Nagytemplomban szolgál igehirdetéssel. Húsvétvasárnap 10 órakor a Debrecen-Kossuth utcai egyházközségben (Verestemplomban) hirdet igét, húsvét másodnapján, húsvéthétfőn 10 órakor pedig a Nagytemplomban.

Kommunikációs Szolgálat

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió