Háromszáznyolcmillió forint zsúfoltság megszüntetésre

2013. április 20., szombat

A Szeretetszolgálati Iroda pályázatíró csoportja hét diakóniai szolgálatot indított az Új Széchenyi Program keretében meghirdetett Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) pályázatán. Mind a hét intézmény nyert, de ötöt tartalék listára tettek forráshiány miatt.

Az április 19-én közzétett TIOP pályázati eredmények alapján Zsarolyánban és Baján kezdődhetnek el a korszerűsítést, bővítést és zsúfoltságmegszüntetést elősegítő munkálatok, összesen háromszáznyolcmillió forint értékben. A 2014-ben megvalósuló fejlesztések száz százalékos finanszírozásúak – tehát önerő nélküli – projektek. Czibere Károly, a Szeretetszolgálati Iroda vezetője örömét és Isten iránti hálaadását fejezte ki azért, hogy a református intézményekben a hitéleti tevékenység mellett magas szakmai színvonalat és jobb életkörülményeket tudnak biztosítani a gondozottaknak.

Forrás: jobbadni.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.