Február 27-én FIRESZ-FIX ifjúsági nap Alsóláncon

2010. február 24., szerda

altA Fiatal Reformátusok Szövetsége kelet- és közép-szlovákiai része, a Firesz-Fix FelemelŐ címmel ifjúsági napot szervez Alsóláncon február 27-én. A helyi kultúrházban 14 órakor kezdődő találkozóra elsősorban Kassa és Rozsnyó vonzáskörzetéből várják a fiatalokat 13 éves kortól.

 

A szervezők a FelemelŐ ifjúsági napon a fő hangsúlyt a Krisztussal és egymással való együttlétre helyezik. A délután folyamán a kezdő áhítaton és a találkozó üzenetének az átadásán kívül sok játék, zene és beszélgetés is váltja egymást. A találkozóra a Firesz buszt indít Alsólánc-Komaróc-Nagyida-Szina-Kassa-Szeszta-Csécs-Szepsi-Görgő-Almás-Körtvélyes-Rozsnyó-Berzéte-Szalóc útvonalon.

A FelemelŐ ifjúsági nappal kapcsolatban bővebb információ:

Hangácsi Krisztina FIRESZ segédlelkész: +421 915 436652
Kása Gergely alelnök: +421 915 962829 (busz ügyben)
E-mail: fix.firesz@gmail.com
Honlap: http://www.firesz.sk/programok/fix/2010-02-27/felemelo
Képek a korábbi alkalmakról: http://www.firesz.sk/fix/archivum

A kelet- és közép-szlovákiai FIRESZ munkatársakat összefogó munkacsoport 2009 márciusában vette fel a FIX nevet. Ez a krisztusi szilárd alapra utal, a Fiatalok Krisztusért Színesen szavak kezdőbetűjéből áll össze "ixesítve", ami pedig Krisztus Urunk nevének görög kezdőbetűje: X = Kh (Khrisztosz).

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.