Televíziós istentisztelet

2020. március 15., vasárnap, Országszerte

A Budapest-fasori református templomból közvetít református istentiszteletet a Duna Televízió március 15-én,vasárnap déután 13.25-kor. Márciusban még egy, áprilisban pedig két alkalommal lesz református istentisztelet-közvetítés.

Igét hirdet: Pataki András Dávid lelkipásztor

Legközelebb március 29-én 11 órakor, majd pedig április 12-én 9 órakor és április 26-án 9 órakor közvetít a Duna World csatorna református Istentiszteletet. A közvetítéssel lehetőséget szeretnének teremteni azoknak a nézőknek, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének kimozdulni otthonról, de igényük van a közösségi vallási tartalmakra. A Duna Televízió ezért határozatlan ideig hétvégén egy misét és egy istentiszteletet is sugároz. 

Tartson velünk a televízión keresztül is!

 

Online református istentiszteletek
A járvány miatt nem jutott el református istentiszteletre? Válasszon gyülekezeteink internetes közvetítései közül. A listát folyamatosan frissítjük. Közvetítése nem szerepel a listában? Küldje el a kommunikacio@reformatus.hu e-mail címre. Köszönjük!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.