Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2019. szeptember 24., kedd

Megjelent az Igazság és Élet 2019/4 száma, amely október, november, december hónapokra, Szentháromságot követő 16. vasárnaptól óévig tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, gyermek-istentiszteletekhez – ez utóbbinál online formátumban bővebben is –, adventi ifjúsági bibliaórához.

A kitekintés rovatban ezúttal Szabó Lajos és Szabóné Mátrai Marianna egy gyülekezeti presbiterképző tanfolyam témafelvezető előadása olvasható „Gyülekezet „folyamatban” címmel. A könyvajánlóban Irvin D. Yalom: Szemben a nappal. A haláltól való rettegés legyőzése című tavaly megjelent kötetről találhatunk recenziót.

A folyóirat – a korábbi számok is – megrendelhető nyomatatott és online változatban a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján – 4026 Debrecen, Kálvin tér 16., www.lelkesztovabbkepzo.hu –, a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió