Megjelent az Igazság és Élet idei első száma

2016. január 04., hétfő

Megjelent az Igazság és Élet 2016/1 száma, amely január, február és március hónapokra (újévtől húsvét 2. napjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

A kitekintés rovatban egy nemzetközi kutatás eredményeibe tekinthetünk be, amely az egyházvezetés, menedzsment és spirituálalitás tapasztalatait állítja összefüggésbe, a könyvajánlóban pedig Bodó Sára ismerteti „A keresztség ünnepe" című, Szabó Lajos által szerkesztett kiadványt, amely azok számára jelenthet hasznos és személyes olvasmányt, akik gyermek vagy felnőtt-keresztelésre készülnek, vagy saját keresztségükről kívánnak gondolkodni.

A kiadvány folyamatosan megrendelhető nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképzõ Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.