A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. június 09., vasárnap

Hangolódjunk együtt pünkösdre! A Reformátusok Lapja június 9-i lapszámában lelki írásokkal mutatunk rá az ünnep jelentőségére: Steinbach József az egyházról, Szűcs Endre vezércikkében a Lélek gyümölcseiről, Végh Tamás a Lélek ajándékairól ír, Magyarné Balogh Erzsébet pedig az egyház és a missziója kapcsán emlékezik meg a Szentlélek kitöltetéséről.

A hetente rendszeresen olvasható lelki írások, elmélkedések, imádságok mellett interjút olvashatnak Vajs Tibor kisbéri lelkipásztorral, akivel arról beszélgetünk, miként viszonyuljon a mai keresztyén ember pünkösd ünnepéhez, ellátogatunk Taksonyba, ahol nemrég szentelték fel a református gyülekezet új templomát és iktatták be lelkipásztorát, Ablonczy Bálint pedig publicisztikájában Európáról és magyar református egységről gondolkodik a nagyenyedi Kollégium megújítása apropóján.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió