A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. június 16., vasárnap

Milyenek a gyógyító találkozások Szatmárban? Sűrített világban sűrített életet élünk? Miben erős a református oktatás? Mindezeket és további sok érdekességet is megtudhatunk egyházunkról a Reformátusok Lapja június 16-i számából.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. június16-i számában Major Istvánné Edittel, a hódmezővásárhely-újtemplomi gyülekezet lelkészével beszélgetünk az egyházközség és a Szabadkai Városi Múzeum közös uniós programjáról, amelyben többek között templomfelújítás, akadálymentesítés, turisztikai útvonal kialakítása és izgalmas gyerekprogramok is szerepelnek; Barta Zsolt vezércikkében arról gondolkodik, hogyan tudunk gyermekeinknek a Szentháromságról beszélni, valamint ellátogatunk Pécs-Hirdre, ahol Baranya első református idősotthona épül.

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.