Lapozza át a Reformátusok Lapja egységnapi számát!

2019. június 04., kedd

Kibővített lapszámmal és színes Kárpát-medencei körképpel készült a Reformátusok Lapja a Magyar Református Egység Napjára. A május 19-i dátummal megjelent újság – amelyet a debreceni rendezvény résztvevői között többezer példányban osztottak szét – mától online is elérhető bárki számára.

Legutóbb az újság október 28-i számának mellékleteként az átalakuló lap próbaszámát olvashattuk. Mostani dupla kiadványunk – amely a 20. lapszám megújult formájában – a hálaadáshoz és az ünnepléshez kívánt hozzájárulni.

A januári átalakulása óta más formátumban, több képpel és időtállóbb cikkekkel megjelenő lap ünnepi számában gyülekezeti riportok és interjúk segítségével ellátogathatunk határainkon belüli és túli közösségekhez: Kárpátaljára, a Felvidékre, Horvátországba, a Partiumba, Erdélybe, a Muravidékre és az amerikai Ligonierbe.

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.