Böjt és szabadságharc a Reformátusok Lapjában

2019. március 10., vasárnap

A Reformátusok Lapja március 10-i számában a böjti időszakra irányul a figyelem – interjút és lelki írásokat olvashatnak e témában, valamint meglátogathatnak egy éneklő iskolát is.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. március 10-i számában Bogárdi Szabó István püspök gondolatait osztja meg az olvasókkal az ünnepek jövőjéről, beszélgetést olvashatnak a Bethesda-kórház kommunikációs vezetőjével, Bese Nórával arról, miként gyógyulhat a család is együtt a gyermekkel, majd ellátogathatnak Nagyigmándra és Csákberénybe, ahol a mai napig ápolják az 1849-es mártír lelkipásztorok emlékét.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.