A Református félóra e heti adásából

2019. február 27., szerda

Meglepő vagy sem, a Pink Floyd, Jess Glynne és a Guns N' Roses elé került a toplistán egy református CD, a Református félóra szerdai adásában ellátogatunk a lemezkiadóhoz.

Ezt követően a hódmezővásárhelyi református iskolából hozunk lelkes hangokat. Ebben az iskolában előny lett a hátrányból, vagyis abból, hogy nincsen sportcsarnokuk: hiszen így a diákok vívhatnak, úsznak, sőt korcsolyázhatnak tesiórákon.

Illetve nincs még elkésve, aki hittantanár, kántor vagy lelkész szeretne lenni: február 28-ig jelentkezhetnek lelkésznek, kántornak és hitoktatóknak az érdeklődők a Debreceni Református Hittudományi Egyetemre. A Református félórában elmondjuk a részleteket.

Áhítatot ezúttal Dunaalmás református lelkészétől, Valkiné Gúthy Évától hallhatnak.

Február 27-én, szerdán délután fél kettőtől a Kossuth Rádióban várja Önöket a Református félóra műsorvezetője, Hegedűs Márk és a műsor felelős szerkesztője, Fekete Zsuzsa. Áldás, békesség!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.