Iszákosmentés a gyülekezetben

2016. február 18., csütörtök, Dömös

Február 18-20. között „Iszákosmentés a gyülekezetben" címmel lelkésztovábbképzést tartanak Dömösön.

A képzés célja, hogy a gyülekezeti lelkészek megismerjék a szenvedélybetegek közötti missziói szolgálat minden szegmensét. Ezen túl lehetőséget találjanak és segítséget kapjanak a szolgálatukban arra, hogy gyülekezeti életükben hogyan lehet az iszákosmentés szolgálatát megvalósítani. A képzés során alkalom nyílik a misszióval és a Kékkereszttel való kapcsolat építésére, erősítésére, utógondozói, szenvedély-beteg közösségi gyakorlati tapasztalatok megismerésére.

Csoportlétszám: 15 fő
Tanóra: 15 – kredit: 15
Regisztrációs díj: 5.000 forint
Jelentkezés: misszioi.iroda@reformatus.hu
Jelentkezési határidő: 2016. Február 8.

Biográfia:
Dr. Kassai-Farkas Ákos (pszichiáter, addiktológus, csoportterapeuta) a református iszákosmentő szolgálat elkötelezett munkatársa évtizedek óta. Szolgálatát annak idején Balog Zoltán mellett kezdte Dömösön. Az egészségügy oldaláról, hívő lélekkel és országosan elismert szakértelemmel segíti nemcsak az egészségügyi tevékenységet, hanem a mentális felépülését is a dömösi résztvevőknek.

Dr. Horváth Levente (református lelkész, missziológus) az erdélyi pszichoterápiás szenvedélybeteg-gondozás megteremtője, a Mentő Misszió vezetője. A magyarországi Református Iszákosmentő Misszió nyomán indította el Erdélyben a szolgálatot, majd építette tovább a ráckeresztúri drogterápiás szolgálat modellje alapján.

A Református Iszákosmentő Misszió s a Magyar Kékkereszt Egyesület munkatársai:
Pintérné Koczó Zsófia, Korsós István, Csere Gábor és Némethné Balogh Katalin

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.