Tájékoztatás a teljesítésigazolások benyújtásának rendjéről

A hit- és erkölcstanoktatók teljesítésigazolás nyomtatványát a Zsinati Oktatási Iroda havonta körlevélben juttatja el a hittanoktatók számára, azonban a nyomtatvány excel formátumban a Magyarországi Református Egyház hivatalos honlapjáról is letölthető.

A tanórák vezetése a REKIR-ben is lehetséges, s onnan ugyanilyen kinézetű teljesítésigazolás nyomtatható. Abban az esetben, ha valaki kézzel tölti a nyomtatványt (a megtartott és elmaradt órákat), az összeadást értelemszerűen a kitöltőnek kell elvégeznie.

Szeretnénk felhívni a figyelmet az alábbiakra:

- csak aláírással, bélyegzővel ellátott (hitelesített) teljesítésigazolást fogadható be, tehát aláíratlan excel dokumentum nem megfelelő;

- az oszlopok fejlécében szereplő HETI ÓRASZÁM rovatokat is kitölteni;

- jelenleg háromféle beküldési lehetőség van:

  1.) szkennelve (vagy jó minőségű fotón) a teljesitesigazolas@reformatus.hu címre küldve;

  2.) faxon a 06-1-4600-711 faxszámra továbbítva;

  3.) postai úton eredetiben eljuttatva.

Amennyiben szkennelve vagy faxon beküldték a nyomtatványt, akkor NEM szükséges megismételni a beküldést postai úton. Elektronikus beküldés esetén az eredeti példányt kérjük megőrizni. Amennyiben több hittanoktatót küldenek egyszerre egy e-mailben, akkor kérjük, hogy egy csatolt fájlban csak egy hittanoktató szerepeljen, hiszen a teljesítésigazolásokat személyenként mentjük.

Zsinati Oktatási Iroda

Az aktuális nyomtatvány letölthető innen.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.