Véget ért a Szélrózsa találkozó

2016. augusztus 02., címkék: kodácsy tamás, czagány gábor, szélrózsa, fiatalok

„Áldás leszel” mottóval zajlott a 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó július végén a Mátra-Kemping Sástó területén. A fesztiválra idén is sok fiatal érkezett. A szervezők arra törekedtek, hogy a program a spiritualitás mellett a találkozásokról és a kulturális élményekről is szóljon, de a Szélrózsa középpontjában idén is a Krisztussal való találkozás állt.

Tervezd meg a Szélrózsa arculatát!

2015. augusztus 12., címkék: pályázat, szélrózsa, Pályázat, ifi

Pályázatot írtak ki a 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó reklámarculatának megtervezésére.

Nem csak buli

2012. július 20., címkék: szélrózsa, ifitalálkozó, riport, evangélikus egyház, ifi

Július 19., délelőtt fél tíz, szikrázó napsütés, Balatonpart. A fiatalok ennek ellenére nem a strandon ülnek, hanem egy színpad előtt hallgatják a merítésről, szabadulásról és fényről szóló áhítatot. A Szélrózsa, az evangélikus ifjúsági találkozó második napján jártunk.

Meríts!

2012. július 16., címkék: ifitalálkozó, szélrózsa, evangélikus egyház

Meríts! Röviden ennyi a mottója a Szélrózsa, evangélikus ifjúsági találkozónak, mely alig 48 óra múlva megkezdődik Fonyódligeten. A tábor részleteiről július 16-án tartottak sajtótájékoztatót.

„Kicsit hiányzik a Csillagpont, ezért jöttem el a Szélrózsára”

2010. július 21., címkék: evangélikus egyház, szélrózsa, Háttér, ifjúság

A történelmi Magyarország közepén, Szarvason rendezték meg immáron nyolcadik alkalommal a Szélrózsát, vagyis az Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozót. A fesztiválon több mint 1800 ember fordult meg, a résztvevők 7,5 százaléka – minden tizenharmadik ember – reformátusnak vallotta magát. A rendezvény fórumbeszélgetésein igen fontos témákat veséztek ki, többek között a radikalizmust, Magyarország afganisztáni szerepvállalását és a cigányság helyzetét is.

Középkezdés Veled! – Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó

2010. július 14., címkék: evangélikus egyház, Ökumené, szélrózsa, ifjúság, ökumené

A Magyarországi Evangélikus Egyház kétévente megrendezett ifjúsági találkozója, a Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó idén július 14. és 18. között Szarvason várja a látogatókat – Középkezdés Veled! címmel.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.