Teremtés és ifjúság

2018. április 21., címkék: csendesnap, ifi

Óriás társasjáték, reformációs szabadulószoba, kézműveskedés, Pintér Béla koncert - 140 fiatal vett részt a Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági csendesnapján április 14-én Jánkmajtison.

Kapcsolatok

2013. december 05., címkék: csendesnap, berekfürdő, szeretetszolgálat (mrsz)

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a református szociális intézmények vezetőinek és munkatársainak a szakmai csendesnapokat november 25-26-án Berekfürdőn.

Női csendesnap Székesfehérváron

2011. november 10., címkék: nőszövetség, csendesnap, székesfehérvár

Küzdeni vagy megalkudni? címmel rendezik meg a hagyományos őszi női csendesnapot a Székesfehérvári Református Egyházközség Széchenyi utcai gyülekezeti központjában november 12-én, szombaton, 15 órai kezdettel.

Integrálódás a családba

2011. augusztus 23., címkék: csendesnap, börtönmisszió, család

Hatodik alkalommal rendezté meg a Szegedi Fegyház és Börtön fogvatartottjai és családjaik hitmélyítő csendesnapjait Integrálódás a családba címmel. 

Diakóniai csendes napok Berekfürdőn

2010. december 09., címkék: szeretetszolgálati iroda (zsinat), Hírek, csendesnap

A Szeretetszolgálati Iroda és az Schweitzer Albert Református Szeretetotthon idén is megszervezte a diakóniai intézmények és szolgálatok csendes napját.

Csendesnap diakóniai intézmény indítását tervezőknek

2010. november 25., címkék: szeretetszolgálati iroda (zsinat), diakónia, csendesnap, Hírek

A Szeretetszolgálati iroda idén is megrendezi  intézményes diakónia csendes napját, amelyre hívja és várja a  a gyülekezetek képviselőit.

Fórumot tartanak diakóniai intézmény indítását tervezőknek

2010. november 03., címkék: csendesnap, diakónia, Hírek, szeretetszolgálat (mrsz)

Azoknak a gyülekezeteknek a képviselőit, amelyek diakóniai szolgálat indításán gondolkodnak, az MRE Szeretetszolgálati Iroda várja diakóniai csendesnapjára.

Gondnok – presbiteri csendesnap Ilken

2010. október 18., címkék: szabolcs-beregi egyházmegye (mre), csendesnap

Az Ilki református templomban került megrendezésre október 16-án a Szabolcs – Beregi Egyházmegye szervezésében megtartott gondnok – presbiteri csendesnap.

Csendeshétvége Pestújhelyen

2010. szeptember 20., címkék: csendesnap, Gyülekezeti hírek, budapest-pestújhely

Csütörtöktől szombatig (szeptember 30.–október 2.), délutánonként várják az érdeklődőket a Budapest XV. kerületi református gyülekezetbe.

Lelkipásztori Csendesnap Ilken

2010. június 21., címkék: csendesnap, Gyülekezeti hírek

Istentől való csendességre a lelkipásztornak is szüksége van. Az ilki református templomban egy lelkipásztori csendesnap részese lehetett közel harminc lelkipásztor.

Csendeshétvége Vaján

2010. április 20., címkék: csendesnap, Gyülekezeti hírek, vaja

A Pestújhelyi Református Egyházközség szervezésében Lelki oázis hétvégét tartanak Vaján a református templomban, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

ÉbresztŐ - Hitmélyítő csendesnapok Körtvélyesen

2010. április 19., címkék: csendesnap, Határon túl, firesz

  A Firesz-Fix és a Körtvélyesi Református Egyházközség közös szervezésében ÉbresztŐ címmel második alkalommal kerül sor evangelizációval egybekötött munkatársi hitmélyítő csendesnapokra április 23. és 25. között.

Lelkészi Csendesnapok

2010. április 07., címkék: szlovákiai reformátusok (szrke), ungi egyházmegye, Határon túl, csendesnap

  Az Ung-i Református Egyházmegye, a Református Tanulmányi Központ és a Szlovákiai Magyar Református Lelkészegyesület április 27-én és 28-án, Deregnyőn Lelkészi Csendesnapokat szervez.

Nem vagy egyedül! – „Én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.”

2010. április 07., címkék: Ökumené, pasaréti egyházközség, csendesnap, Hírek, ökumené

  Ökumenikus csendesnapot tartanak özvegyek és családjaik számára április 10-én szombaton 9-től 16 óráig a Pasaréti Református Egyházközségben.

Lelki Oázis csendesnap

2010. március 23., címkék: csendesnap, Gyülekezeti hírek, budapest-pestújhely

"Jézus mondja: Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek."

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.