A Világosság október 2-i adása

2011. október 03., hétfő

A felvidéki Pátria Rádió református egyházi műsorában egyebek mellett szó volt a felvidéki lelkészek berekfürdői továbbképzéséről és a Firesz Komáromban megnyitott ifjúsági irodájáról. Hallgassa meg online!

Ne kívánd – ezzel a két szóval kezdődik a tizedik parancsolat. De hogy milyen kívánságokat tilt a második kőtáblán szereplő utolsó parancsolat és milyen üzenete van  a mai ember számára, arról a műsorban bővebben Bohony Beáta rétei lelkipásztor szól a hallgatókhoz.


Több mint százhatvan vettek részt azon a négynapos lelkésztovábbképzőn, amelyet a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház szeptember 19-e és 22-e között szervezett meg a magyarországi Berekfürdőn a kilenc egyházmegye lelkipásztorai és a Selye János  Egyetem Református Teológiai Karán idén végzett teológusai számára. A Kapcsolataink címmel meghirdetett lelkésztovábbképzés jelentőségéről Molnár Árpád püspöki titkár és missziói tanácsos, valamint két résztvevő lelkipásztor mondja el meglátását.

A Firesz – Duna Mente az ifjúsági missziós szolgálatának hatékonysága érdekében szeptember elsejével ifjúsági irodát nyitott Komáromban. Az új iroda kapcsán Süll Tamás ifjúsági lelkésszel, a Firesz Duna Mente elnökével készült beszélgetés.

Műsorvezető-szerkesztő: Iski Ibolya

Hallgassa meg online!


{mp3remote}http://213.215.116.181:8001/patria/2011-10-02/687-Svetlo-08-06.mp3{/mp3remote}

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.