3 nap és itt a 72 óra

2011. október 11., kedd

Már csak 3 nap és kezdetét veszi egy látványos, tartalmas megnyitó ünnepséggel a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű országos önkéntes akció.

Az ökumenikus önkéntes programra csaknem 8000 fő, főleg 15-30 év közötti fiatal várható, akik közel 140 településen 340 feladatot hajtanak majd végre 10-12 fős csoportokban.

Az október 13-án, csütörtökön 17 órai kezdettel megrendezendő eseményt a Bolyki Brothers tagjának, Bolyki Balázsnak Soul&Gospel kórusa színesíti.

Egyházi személyek - Szontagh Szabolcs, a Zsinati Ifjúsági Iroda vezetője, a budai gyülekezet lelkipásztora, Schmidéliusz Gábor evangélikus lelkész és Szűcs Balázs a Pázmány Péter Katolikus Egyetem lelkésze - köszöntik a megjelenteket, akik itt kapják meg a következő három napban végezendő önkéntes feladatukat, de lesz véradás és mécses flashmob is.

Bővebbet itt talál a 72 óráról

Megnyitó időpontja Budapesten: Október 13. csütörtök, 17 óra
Helyszíne: Bazilika előtt.

Ünnepélyes megnyitóra az ország több településén is kerül sor:

Debrecenben a Református Egyetemi Templomban október 13-án csütörtökön 17 órától
Csurgón a Csokonai Közösségi Házban október 13-án 14 órakor
Szolnokon a Kossuth téren október 14-én 9 órakor

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.