Téli immunerősítő

2018. november 26., hétfő

Idén is jelentős, közel 50 millió forintnyi termékadománnyal segíti a rászorulókat a Béres Alapítvány. A Béres Cseppekből a Magyar Református Szeretetszolgálat is kapott, a csomagok még karácsony előtt eljuthatnak a családokhoz.

A Béres évek óta segíti az adventi időszakban gyógyszeradománnyal a rászorulókat. Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke idén közel 50 millió forint értékű Béres Cseppet adott át a rászorulókat közvetlenül segítő karitatív szervezetek vezetőinek november 20-án.

„A Béres Alapítvány megalakulása óta nagyon fontos küldetésének tekinti az elesettek és a rászorulók támogatását – foglalta össze Béres Klára. – Azok számára, akikhez most a karitatív szervezetek segítségével eljutnak majd adományaink, a napi megélhetés is gyakran problémát jelent, az egészségvédő készítmények megvásárlására a maguk erejéből képtelenek. Az immunerősítő készítmény a feléjük irányuló figyelemmel, gondoskodással együtt mind testi, mind lelki jobbulásukat támogatja."

Az adományból a Magyar Református Szeretetszolgálat is részesült, egyházunk szervezete közel 8 millió forintnyi terméket vehetett át. „Szeretnénk, ha a csomagok még az ünnepek előtt elérhetnének a rászoruló családokhoz. Ezért kollégáink mindent megtesznek" – fogalmazott Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat vezetője.

Reformatus.hu 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.