MRE országosan – SDG konferencia központ felújítása

Projekt kezdete és vége: 2017.01.01-2019.12.31

Támogatás összege: 
750 000 000 Ft

Kedvezményezett neve: 
Magyarországi Református Egyház

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Emberi Erőforrások Támogatáskezelő

Támogatási intenzitás: 100%

Pályázati Iroda feladatai: pályázatírás, projektmenedzsment

 

A Magyarországi Református Egyház tulajdonát képező, 8624 Balatonszárszó, Csárda utca 41. cím alatt található ingatlan felújítása az alábbi tevékenységek mentén történik meg:

 1. Játszótér és kalandpark létrehozása, nagyon egyszerűen üzemeltethető vizes részleggel. Területe legalább 600 m2, hozzá tartozóan építési engedélyezési terv és kiviteli tervdokumentáció.
 2. Hőszigetelés: a hotel épületek kb. 30 cm-es hőszigetelése
 3. Konyha felújítás: 300 adagos 230 m2 konyha felújítás a konferencia épületben, nagykonyhai oltóberendezés az elszíváshoz. Hozzá tartozóan szakhatósági engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció.
 4. Portaépület ráépítés: személyzeti szállás a porta épület tetőterében, új tető és új lépcsőház építésével, max. 2 szoba és vizesblokk kialakításával, 4-6 fő elhelyezésével, a hozzá tartozó építési engedélyezési terv és kiviteli tervdokumentáció.
 5. Előadóterem: térelválasztással megvalósuló elkülönítés külön hangosítási rendszerrel, és zajszigeteléssel.
 6. Szauna, jacuzzi és merülő medence: hotelszárny C épületben szauna, jakuzzi merülő medence összesen kb. 40 m2 területen, ide értve a kiviteli tervdokumentációt a szükséges engedélyekkel.

 A projekt megvalósítása az alábbi tevékenységek mentén történik meg:

 • projektmenedzsment felállítása: projektvezető, pénzügyi vezető, projektasszisztens. A projektmenedzsment tartalmazza a teljes megvalósítási időszak alatt felmerülő bérek, járulékok és egyéb juttatások költségét is.
 • A támogatás szabályszerű elköltésének feltétele a közbeszerzési eljárás lebonyolítása az építési beruházás tekintetében.
 • Az építési beruházáshoz kapcsolódó kiviteli tervek elkészítését követően kerül sor az építési beruházásra, amely során műszaki ellenőr fogja ellenőrizni a tervdokumentációban és közbeszerzési eljárásban rögzített műszaki előírásokat.
 • Ezt követően kerül sor az eszközbeszerzésre (bútorok, berendezések)
 • A banki költségek, biztosítási és hatósági díjak, valamint a helyszín látogatásához szükséges üzemanyagköltségek szintén a projekt részét képezik
 • A megvalósítás során fontos a projekt eredményeinek kommunikálása, melynek érdekében a projekt fontos részét képezi a kommunikációs tevékenység is.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.