Csatlakozz a matrózok segítőjének a Bárkába!

2020. március 04., szerda

Népszerűek a Bárka Tábor nyári önkéntes turnusai, háromban azonban még nincs elég segítő. Március 31-ig lehet önkéntesnek jelentkezni.

Népszerűek a Bárka Tábor nyári önkéntes turnusai – tudtuk meg a Magyarországi Református Egyház Pályázati Irodájának munkatársaitól. Mint elmondták, a jelentkezők száma a legtöbb turnusban már elérte a tervezett keretlétszámot, ezekbe már csak várólistára tudnak jelentkezéseket fogadni.

Van azonban három turnus, ahol még nincs elég önkéntes, ezért a június 8-13., a szeptember 7-12. és a szeptember 14-19. közötti időpontokra továbbra is várják a leendő bárkásokat.


A harmadik éve megszervezett, évente több mint másfélezer gyermek nyári üdülését biztosító programban idén is számos hátrányos helyzetű gyermek szerezhet maradandó nyári élményeket.

Jelentkezz önkéntesnek a Bárka táborba!

Válts valóra álmokat, ajándékozz örökre szóló élményt, közben pedig légy része egy felkészült és vidám csapatnak! Legyél Te is a Bárka tábor önkéntese! A program fő célja a résztvevők esélyeinek növelése, a gyermekek és fiatalok képességeinek kibontakoztatása, egészséges életmódjuk kialakítása és a társadalmi együttműködés erősítése.

Jelentkezni 2020. március 31-ig lehet a regisztrációs adatlap kitöltésével. 

További információk a tábor honlapján érhetők el.  

Reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.