Vezess családi- kört!

2010. január 23., szombat

altMit jelent ez pontosan? Olyan fiatal házasok és családosok körét, ahol a hitbeli épülés, gyermeknevelési kérdések, életvezetési helyzetek megoldása, és a keresztyén közösség megélése áll a középpontban. Ehhez nyújt segítséget a MRE Szeretetszolgálati Iroda, az RMK Házasság-, és Családsegítő Szolgálata, és a REFISZ közös képzése, melyet jelenlegi és jövendőbeli családi-körök vezetői részére indít.

Várják erre a képzésre a lelkipásztorokat, diakónusokat, gyülekezeti tagokat, akik érdeklődnek a családi-körök vezetése iránt. A képzésre olyan házaspárokat vagy gyülekezeti férfi és nő testvéreket várnak, akik családban élnek, külső és belső elhívásuk van gyülekezetük családjai felé.
Jelentkezési határidő: február 20. szombat.

Bővebb információ a felnottkepzes@zsinatiiroda.hu címen, a www.redifi.hu-n vagy a 06-30-639-5373-as telefonszámon kérhető.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.