Veled jöhet létre a Csillagpont

2015. január 18., vasárnap

Az anyagi nehézségek ellenére is folytatódik a Csillagpont szervezése, a találkozó létrejöttéhez viszont sokak összefogására van szükség. Kiscsoportot vezetnél, besegítenél az infópultnál, a háttérfeladatoknál, az étkeztetésnél vagy a regisztrációban?A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk.

Kedves Barátunk!

Örömmel jelezzük, hogy a pénzügyi kihívások ellenére is lesz idén Csillagpont, 2015. július 21-25-ig Tatán. A szervezés gőzerővel folyik, s közben mindent megteszünk azért, hogy a finanszírozási nehézségeket megoldjuk, és hogy ismét egy élményekben gazdag, Istenre mutató és közösségépítő alkalom lehessen a Csillagpont.

Kérjük, hogy továbbra is imádkozzatok a találkozóért, és ha tehetitek, akkor kapcsolódjatok be a szervezésbe is.

Az alábbi szolgálati területre várunk önkéntesek jelentkezését:

1. Kiscsoportvezetői feladatra keresünk önkénteseket 

Szeretnél részt venni egy pezsgő hangulatú és Krisztus-központú ifjúsági találkozó szervezésében, lebonyolításában? Érzel magadban elhívást, hogy a Csillagpont négy napján, 8-15 fő vezetőjeként beszélgetéseket vezess a találkozó előadásairól? Rendelkezel kiscsoportvezetői gyakorlattal a Csillagponton kívül?Akkor várjuk jelentkezésedet a kiscsoportvezetők közé.

Bővebb információ és jelentkezés 2015. február 9-ig ezen az űrlapon

2. Rendezői feladatra keresünk önkénteseket 

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen látnának el rendezői szolgálatot a Csillagponton. Rendezői feladatok: helyszínek berendezése, felügyelete, résztvevők irányítása, útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakási és takarítási segítség, regisztráció, program sátrak építése, étkeztetés, bejáratok felügyelete stb.

Bővebb információ és jelentkezés 2015. február 16-ig az űrlapon a következő linken

3. Regisztrációs feladatra önkénteseket keresünk

Szeretnél minden egyes Csillagpontossal személyesen találkozni? Szeretsz mosolyogni és szereted, ha visszamosolyognak rád? Van kedved mindehhez egy vidám csapatban, ezzel hozzájárulva a találkozó sikeréhez? Szeretettel várjuk olyan 18 évesnél idősebb fiatalok jelentkezését, akik szívesen látnának el regisztrációs szolgálatot a Csillagponton. A regisztrációs munka az érkező résztvevők fogadását, számítógépes rendszerben való rögzítését, szükség szerint útbaigazítását, felvilágosítását jelenti.

Bővebb információ és jelentkezés 2015. február 16-ig az űrlapon a következő linken

4. Infópultos feladatra keresünk önkénteseket 

Az Információs sátorban szolgáló önkéntesek feladatai: a résztvevők helyszíni tájékoztatása, programok és az esetlegesen felmerülő programváltozások ismertetése, hirdetések, a kísérőprogramokra történő jelentkezések kezelése.

Bővebb információ és jelentkezés 2015. február 16-ig az űrlapon a következő linken

5. Étkeztetést bonyolító feladatokra keresünk önkénteseket 

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen segítenének az étkeztetés körüli feladatokban a Csillagpont ideje alatt. Az alábbi területeken várunk segítőket: étkeztetési helyszínek berendezése, felügyelete, étkezés alatt a résztvevők irányítása, útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakási és takarítási segítség, az étkeztetésre érkezők beengedése turnusokra bontva, étkezési jogosultság ellenőrzése.

Bővebb információ és jelentkezés 2015. február 16-ig az űrlapon a következő linken 

A Csillagpont szervezői

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.