Különleges karácsonyi ajándék: bérlet a Csillagpontra

2016. december 12., hétfő

Keresed még a megfelelő karácsonyi ajándékot szeretteidnek? Most itt a lehetőség, hogy 14-35 év közötti családtagjaidat, barátaidat ajándék belépővel lepd meg a jövő évi Csillagpont református ifjúsági találkozó teljes idejére. Siess, mert mindössze 100 darab áll rendelkezésre!

Ajándék belépőt december 16-án (péntek) délig rendelhetsz, a lenti elektronikus űrlap kitöltésével.

Figyelem! Pontosan add meg az adataidat az űrlapon, mert különben nem tudjuk garantálni, hogy időben meg is érkezik hozzád az ajándék.

Ha elküldted a rendelésed, 24 órán belül kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt: amennyiben megrendelésed benne van az első százban, elküldjük a számlaszámot, amire az ajándék árát, bérletenként 5.000 forintot be kell fizetned vagy át kell utalnod.

Figyelem! A visszaigazolás elküldésétől számítva 48 órád van, hogy befizesd a teljes összeget és válasz e-mailben csatold az erről szóló bizonylatot, különben a megrendelés érvényét veszíti.

Az ajándék belépőket december 19-én postázzuk az elektronikus űrlapon megadott címre.

Figyelem! A saját címed add meg, hogy személyre szóló üzenettel láthasd el az ajándékot szeretteid számára.

Az ajándék belépő csak regisztrációval együtt érvényes, étkezésre és fedett szállásra nem jogosít fel! Tulajdonosának is regisztrálnia kell majd a találkozó jövőre induló online regisztrációs felületén, ahol a belépőn lévő kóddal igazolhatja, hogy a találkozó részvételi díját már befizették.

Megrendelem

Ez történik továbbiak →