Templomfutás harmadszor Zsámbékon

2011. szeptember 01., csütörtök

Szeptember 10-én, szombaton jótékony célú futóversenyt rendeznek a zsámbéki Öregtemplomnál. 9.30 órától rajtolnak a futóversenyek, lesz gyerekfutás, családi futás, valamint felnőtteknek 6 km-es és 11 km-es táv. A szervezők a futóverseny nevezési díjából befolyó összeget, ill. a beérkezett adományokat idén a zsámbéki gyermek- és felnőtt egészségügyi ellátás felszereltségének bővítésére, a Védőnői Szolgálat és orvosi rendelők céljaira ajánlják fel. 

A zsámbéki futóverseny azonban nem csak futóverseny, hanem egyszersmind családi nap is! Azaz kicsiktől nagyokig az egész családnak kínál  programokat. 

Nevezni kétféleképpen lehet! Előnevezéssel interneten keresztül a templomfutas@zsargon.hu címre elküldött e-mailben. A levélben a név, életkor és a teljesíteni kívánt táv megjelölését kérik a szervezők. Ők válaszlevelünkben rajtszámot, útvonalat, egyéb tudnivalókat írnak a nevezőnek! 

A nevezés másik módja a helyszínen, a Romtemplomnál lehetséges a futóverseny napján, szeptember 10-én reggel 8 órától.

A nevezési díj mindkét esetben ugyanannyi: gyerekeknek 200 Ft, felnőtteknek 500 Ft, családoknak 500 Ft

A díjak csak ajánlott összegek, a nemes cél érdekében többet is elfogadnak, vagy a helyszínen támogatói jegyek is kaphatók: 200, 500, 1000, 5000 Ft-os áron.

A versenyszámok az Öregtemplom (Romtemplom) előtti térről indulnak, és ugyanide érkeznek vissza!

Választható távok: 

K1—500 m elsősorban ovisok, kisiskolások, támogatók számára 

K2—1400 m családi vagy egyéni futóknak

K3—6 km amatőröknek

K4—11,1 km bátrabbaknak

További információ: www.zsargon.hu; Matyó Lajos lelkipásztor tel: 36/30/638-47-48

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.