Rád is szükség van!

2015. március 11., szerda

A kiscsoportvezetők és a lelkigondozók szolgálói csapata már összeállt, de még mindig sok önkéntesre van szükség, hogy létrejöhessen a Csillagpont. Lehet, hogy éppen Rád! Ha szeretnél részt venni egy 3500 fős ifjúsági találkozó megszervezésében, akkor válogass az alábbi már korábban meghirdetett és új önkéntes felhívások közül:

1. Rendezői feladatra keresünk önkénteseket

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen látnak el rendezői szolgálatot a Csillagponton. Rendezői feladatok: helyszínek berendezése, felügyelete, résztvevők irányítása, résztvevők útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarítás segítése, program sátrak építése, bejáratok felügyelete.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Bővebb információ és jelentkezés ezen a linken.

 

2. Regisztrációs feladatra keresünk önkénteseket 

Szeretnél minden egyes Csillagpontossal személyesen találkozni? Szeretsz mosolyogni és szereted, ha visszamosolyognak rád? Van kedved mindehhez egy vidám csapatban, ezzel hozzájárulva a találkozó sikeréhez?

Szeretettel várjuk olyan 18 évesnél idősebb fiatalok jelentkezését, akik szívesen látnának el regisztrációs szolgálatot a Csillagponton. A regisztrációs munka az érkező résztvevők fogadását, számítógépes rendszerben való rögzítését, szükség szerint útbaigazítását, felvilágosítását jelenti.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Bővebb információ és jelentkezés ezen a linken.

 

3. Infós pultos feladatra keresünk önkénteseket 

Az Információs sátorban szolgáló önkéntesek feladatai: a résztvevők helyszíni tájékoztatása, programok és az esetlegesen felmerülő programváltozások ismertetése, hirdetések, a kísérőprogramokra történő jelentkezések kezelése.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Bővebb információ és jelentkezés ezen a linken.

 

4. Étkeztetés munkacsoportba keresünk önkénteseket

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen segítenének az étkeztetés körüli feladatokban a Csillagpont ideje alatt. Az alábbi területeken várunk segítőket: étkeztetési helyszínek berendezése, felügyelete, étkezés alatt a résztvevők irányítása, útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarítás segítége, az étkeztetésre érkezők beengedése turnusokra bontva, étkezési jogosultság ellenőrzése.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Bővebb információ és jelentkezés ezen a linken.

 

5. Sport program csoporttagokat keresünk

Szeretettel várjuk sportolók és sportbarátok jelentkezését, akik szívesen segítenének a Csillagpont sport programjainak megtervezésében, megszervezésében majd a lebonyolításban a helyszínen. Szükséges kompetenciák: sportszeretet és - ismeret, kreativitás, szervező készség, ötletgazdagság, csapatmunkára való képesség.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Jelentkezni az alábbi email címen lehet, fényképes önéletrajz beküldésével: csillagpont@reformatus.hu

 

6. Szállás munkacsoportba keresünk önkénteseket

Nagy szeretettel várunk téged is a szállás munkacsoportba! A mi feladatunk lesz, hogy a résztvevők (fedett) szállásával kapcsolatos minden előzetes és helyszíni feladatot ellássunk. A feladataink elég szerteágazóak lesznek, íme, néhány tulajdonság, amivel jó, ha rendelkezel: megbízhatóság, udvariasság, felhasználói szintű számítógép kezelés (Word, Excel). Emellett nem jelentkezési feltétel, de örülünk ha, tudsz valamilyen idegen nyelven, jó a tájékozódási képességed és jártas vagy az etikettben és protokollban.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Jelentkezni az alábbi email címen lehet, fényképes önéletrajz beküldésével: csaba_nagy89@yahoo.com

 

7. Közösségi terek helyszínfelelőseit keressük

A találkozó 4 napján, 12 helyszínen közel 100 programmal készülünk. Egy-egy ilyen programhelyszín egyben közösségi térként is fog szolgálni, ahol a programok előtt és után baráti beszélgetésekre, ismerkedésre és egy finom kávé elfogyasztására is lesz lehetőség. Amennyiben szeretnél segíteni egy közösségi tér programjainak koordinálásában, így például a technikai eszközök (laptop, projektor, flipchart tábla) felállításában, az előadókkal való kapcsolattartásban már március végétől illetve az előadók és az érdeklődők fogadásában, informálásában a helyszínen akkor jelentkezz csillagpont@reformatus.hu e-mail címen. Szükséges kompetenciák: jó kommunikációs és szervező készség, kedves, udvarias személyiség.

Jelentkezési határidő: 2015. március 25.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.