Mister "I" - hajdúsámsoni Biblia hét

2010. június 29., kedd

altTöbb mint száz gyermek vett részt a hajdúsámsoni Biblia héten. A gyülekezet már negyedik alkalommal szervezte meg a tábort.

Mister "I", azaz Illés a bátor próféta ez volt a délutáni foglalkozások témája. Illés tanulságos történeteivel szerettük volna közelebb vinni a gyermekekhez a Bibliát- mondja Lovász Krisztián. A helyi lelkipásztor hozzátette: a gyerekek nyelvén beszéltünk egész héten, nekik szólt minden program. A táborozók a foci meccseken, a sorversenyeken és a vetélkedőkön pontokat gyűjtöttek a héten, amelyeket a vasárnapi istentisztelet után hűtőmágnesre, könyvjelzőre vagy akár pólóra is beválthattak. A vasárnapi záró istentiszteleten csaknem négyszázan vettek részt a hajdúsámsoni templomban. A négy napos délutáni foglalkozásokon minden nap harminc fiatal segített a szervezésben és foglalkozott a gyerekekkel.

Forrád: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.