Megújuló és alternatív energiaforrások használata a Bethesda Kórházban

2011. március 21., hétfő

200 millió forint értékű energiakorszerűsítési beruházás valósult meg a Bethesda Gyermekkórházban, melynek lezárásaként szakmai konferenciát és átadási ünnepséget tartanak március 31-én.

altA konferencián Megújuló energiák, energiagazdálkodás címmel Dr. Kontra Jenő, a BME tanszékvezetője tart előadást, Kovács István, a Magyar Mérnöki Kamara alelnöke Alternatív energiaforrások alkalmazása a közintézmények energiaellátásánál címmel beszél, a Bethesda projekt koncepcióját Talpag József gépészmérnök mutatja be, a projekt végrehajtásának tapasztalatait Csanád Bálint műszaki ellenőr foglalja össze.


A rendezvényt megtiszteli jelenlétével Siri Ellen Sletner, a Norvég Királyság magyarorsdzági nagykövete, Dr. Szócska Miklós államtitkár és Dr. Bölcskei Gusztáv püspök, a Zsinat lelkészi elnöke is.

További információ és részletes program a kórház honlapján olvasható.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.