Megjelent az Igazság és Élet idei második száma

2014. április 01., kedd

Megjelent az Igazság és Élet 2014/2. száma, amely április-május-június hónapokra (Böjt 5. vasárnapjával kezdődően Szentháromság utáni 2. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve ifjúsági bibliaórákhoz ad gazdag segédanyagot.

A kitekintés rovatban Ulirch H. J. Körtner tanulmányát olvashatjuk Diakónia a minőség, keresztyén önértelmezés és a gazdaságosság feszültségében címmel, a könyvajánlóban pedig Kis Médea Istendicsőítés énekkel és élettel című könyvéről és Kálvin a Katolikus levelekhez írt kommentárjáról találhatunk recenziót.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826 illetve telefonon +36-52/516-826. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.