Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2011. december 20., kedd

Az Igazság és Élet 2012/1. száma, január-február-március hónapokra (Újévtől kezdve Böjt 5., Judika vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórákhoz.

A kitekintés rovatban a közelmúltban történt németországi pápalátogatásról olvashatunk értékelést a protestáns teológus szemszögéből. A könyvajánlóban a Vigília kiadó áltat megjelentetett „Az igazságról” című munkáról találunk recenziót. Az Igazság és Élet online változat mindemellett a www.lelkesztovabbkepzo.hu honlapon a Bibliaolvasó Kalauz napi 1 igeszakaszához is nyújt igemagyarázatot és vázlatot, mely különösen nagy segítség lehet azoknak, akik minden nap tartanak alkalmat, de akár a saját csendességhez is hasznos lehet.

Megrendelhető nyomtatott és online változatban a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a www.lelkesztovabbkepzo.hu honlapon, a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826.
Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.