Lelkészegyesületek találkozója Pápán

2010. augusztus 05., csütörtök

altA Magyar Református Lelkészegyesületek Szövetsége Pápán tartja idei nyári konferenciáját. A négy napos együttlétre a Kárpát-medencében található összes református egyházkerületéből érkeztek résztvevők.

A Magyar Református Lelkészegyesületek Szövetsége Pápán tartja idei nyári konferenciáját. A hétfőn kezdődött négy napos együttlétre a Kárpát-medencében található összes református egyházkerületéből érkeztek résztvevők.

A konferencia főtémája a Trianoni békediktátum 90. évfordulója kapcsán az egyház viszonyulása Trianonhoz. Előadást tart többek között dr. Tőkéczki László, egyházkerületi főgondnok, (Dunamellék) Tőkés László az Európai Parlament alelnöke, Szászfalvi László államtitkár, dr. Csohány János professzor, és dr. Papp Vilmos.
A megnyitó istentiszteleten Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke végezte az igehirdetés szolgálatát.

Forrás: refdunantul.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.